Home
Portugal
Faro District
Paderne
A Conquista

A Conquista

B&B · Areeiros-Lentiscais, 8200-456 Paderne, Portugal

Information

Price: $ 64
Reviews: -
Number of rooms: 4
Check in: from 15:00
Check out: till 10:00
Phone: (00351) 289 368 843
Address: Areeiros-Lentiscais
City: Paderne
Zip / Postal code: 8200-456
State / Province: Faro District
Country: Portugal
Website

No description available in English.


Willy, Sabine en Naomi heten je van harte welkom in A Conquista.

A Conquista is een authentieke, gesloten Algarviaanse quinta van 150 jaar oud met een dubbele binnenplaats. Deze quinta werd door ons gerestaureerd met respect voor authenticiteit en materialen. Ze is gelegen op een 2 ha inheemse fruitboomgaard in het centrum van de Algarve op een boogscheut van alle belangrijke toeristische en andere trekpleisters, maar in een oase van rust, kalmte en groen. Bij ons kan je ’s nachts de stilte horen!

Wij hebben verschillende accommodaties te bieden, zoals het appartement, een kamer of de woonwagen. Daarnaast heb je nog verschillende leuke zonne- of schaduwzithoekjes. Je kan genieten in de hangmatten, kinderen beleven de grootste pret in de boomhut, afkoelen kan in het zoutwaterzwembad, om niet te spreken van de vele terrassen en de grote tuin waar je privé of in gezelschap kan vertoeven.

Bovendien kan je bij ons naar hartelust barbecuen. Of wil je wel “thuis” blijven, maar liever niet zelf koken? Laat je dan verwennen en geniet van een table d’hôte, verzorgd door en samen met ons gezin.

En dit allemaal gekoppeld aan onze bezorgdheid om van jullie vakantie een reuze vakantie te maken...

Enter your name:



Enter your email:



Enter your message: